Stora scenen är bokad den onsdag den 19 september på Skyddsmässan i Stockholm för: Swedish Firefighters Fight Cancer.
Medverkar gör Professor Virginia Weaver, Johns Hopkins University Center for Occupational and Environmental Health. Baltimore.

Professor Weavers forskning berör molekylär epidemiologi och utvärderingar av hur befolkningen utsätts för yrkes- och kemikalier i miljön. Brandmannakollegan Alex Forrest, Union President-Winnipeg at International Association of Fire Fighters kommer också. Alex är även advokat och har med sina erfarenheter medverkat till att Nordamerika och Australien har klassat cancer som arbetsskada för brandmän och brinner för cancerfrågorna.

Sedan kommer stiftelsen och de personer som ingår mm och mm och något helt unikt för Sverige visas. Vad? Kom gärna och titta och var först med att klappa den.. 🙂 // Peter-:-