Vi drar nu igång höstens värvningskampanj och om du värvar en ny medlem får du en månads medlemsavgift fritt. Värvar du 2 nya medlemmar får 2 månader fritt, ja du är med.

Det är ni ute på stationerna som gör skillnad och det börjar med dig och vi vill att alla brandmän är med i det enda riktiga branschförbundet för Sveriges brandmän. För brandmän, av brandmän och med ett nära samarbete med alla blåljusaktörer kan vi branschen.

Vill han/hon bli företrädd av någon som kan brandmannajobbet eller någon som kommer från och kan något annat och är det skillnad i det? Ja. Läs gärna mer här på vår webb, och här kan du även anmäla den nye medlemmen – men glöm inte berätta vem du är som värvat i meddelanderutan.

Kontakt och besök? Finns även om det på webben.

Lycka till, hade bra på er och var försiktiga.

 

// Peter Bergh, Förbundsordförande