Hej på er. Här kommer information i lite sammandrag över tid och lite om varför vi är där vi är. Det handlar enligt oss om år av förnekanden över räddningstjänstens problem och är inte så enkelt som ett avtal egentligen.

.pdf Sammandraget konfliktinfo (Högerklicka -> Spara Som)

Vi har satt ned foten och detta kommer att påverka allt och oavsett utgång av konflikten, och där håller vi i och har vidare planer, är den inte slutet utan början på att nu måste det vara svensk räddningstjänsts tur. Alla behövs och är man ett riktigt branschförbund så vet man det och hur det skulle kunna vara och bör utvecklas. Vi återkommer.

Håll i och ut och ser, hör eller är ni med om något som verkar vara avvikande mot konflikten, hör av er. Många gör det och ni skulle bli förvånade över hur detta och annat hanteras. Vi samlar.

Med vänliga hälsningar,

Peter Bergh, Förbundsordförande vid Brandmännens Riksförbund