Hej på er allesammans.

En turbulent sommar går mot sitt slut. Vi har avverkat en konflikt och fått ett nytt avtal. Arbetet är inte slut utan fortsätter i höst med arbetsgrupper för fortsatta förändringar inför hösten 2016 och RIB-16.

Vi närmar oss också med stora steg kongressen den 3-4 oktober. Valberedningen har fått in ett antal nomineringar men vi vill ha fler. Många engagerade sig före, under och efter konflikten på olika sätt. Vår förhoppning är att dessa vill fortsätta sitt engagemang. Det finns alltid behov av personer som vill framåt. Passa nu på att nominera dessa till förbundsstyrelsen, revisionsutskottet och valberedningen.

Detta gör du via: www.brandfacket.se/brandmannens-riksforbunds-kongress-2015/

Sista dag är 30 augusti. Här finns även all information att läsa om kongressen. Varje avdelning har rätt att skicka en person/100 st medlemmar som förbundet betalar för. Ytterligare deltagare får avdelningen eller personen själv stå för.

Har ni inte anmält någon från er avdelning så gör det med en gång. Detta snarast då anmälningstiden egentligen gått ut men det finns ett antal platser kvar.

Information om anmälan hittar du via länken ovan.

Väl mött den 3-4/10,

BRF-valberedning
Kennet Eriksson
Ulf Hägglund
Magnus Krantz
Johannes Hofdell
Per Persson