”Kära kollegor. Då har det ofattbara hänt igen .Allas våran kollega Jenny Helmersson har dött i Sviterna från Cancer. Jenny är deltidare I Sveg, Härjedalen sedan 2016.Sixten 8 år och Alice 11 år har förlorat sin mamma. Kollegorna på station Sveg , vill i samarbete med Deltidsbrandmännen starta en fond till barnen som de får ta del av när de fyller 18 år. Jag startar härmed insamling till Sixten och Alice , till minne av våran kollega och deras mamma Jenny. Swisha valfritt belopp till barnen på 0760-127878. Märk Swish med Sixten & Alice Insamling pågår idag och imorgon fredag till 21:00Märk väl att insamlingen går oavkortat till start av fond som är 100% till barnen. Vila i frid Jenny, Tack för din insats ❤

Från Deltidsbrandmännens Facebook sida: Skribent Jimmy Geller

Vila i Frid Jenny Helmersson, Aldrig glömd! // Brandmännens Riksförbund