Hem Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Detta är de medlemsförmåner för medlemmar inom BRF. Medlemsförmånerna kommer att variera över tiden.


Rabatt på el

Brandmännens Riksförbund har slutet avtal med Elverket Vallentuna AB om medlems-el. Vallentunas Elverk har under lång tid tillhört en av de el-leverantörer som har de lägsta elpriserna. Aktuella elpriser kan du se på konsumentverkets hemsida.

Vårt avtal ger ytterligare 0,5 öres rabatt på deras gällande elpris. Detta ger oss troligen Sveriges billigaste el. Om du vill byta till Elverket går du in på deras hemsida och ansöker “online”. I rutan “Meddelande/fritext” längst ner i formuläret skriver du “Medlems-el Brandmännens Riksförbund” så får du vår medlemsrabatt.

Du ansöker genom att klicka här.


Rabattkod hos Nordic Choice Hotels

Är du medlem i Brandfacket får du rabatt när du bor hos Nordic Choice Hotels. Använd denna rabattkod: 2005439.


Rabatt på linser

Fri frakt på kontaktlinser – direkt hem i brevlådan.

www.netlens.se är en av Sveriges ledande återförsäljare av kontaktlinser och tillbehör. De erbjuder låga priser och snabb service med direktleverans hem i brevlådan eller till jobbet. Netlens säljer alla vanliga linsmärken och det är originalprodukter, samma som man får hos optikern. 14 dagars fri returrätt för oöppnade varor.

Många av oss går med linser en vecka eller två extra innan vi byter bara för att spara en slant och det är inte bra för ögonhälsan eller för synskärpan. Tack vare Netlens låga priser samt en extra rabatt till våra medlemmar (fri frakt värt 39 kr) så kan vi förhoppningsvis bidra till att man har bättre råd att byta till nya linser när det behövs.

För att åtnjuta rabatten så skall vi ange koden “BRANDMAN” i rutan “Meddelande till Netlens:” i beställningsformuläret (Sidan där man fyller i namn och adress på Netlens).

Länk till linsbutiken: http://www.netlens.se.

(Om någon av vår medlemmar beställer linser hos Netlens.se men glömmer att fylla i koden så går det bra att höra av sig till Netlens på Tel: 08-618 05 05 och få rabatten inlagd i efterhand.)