Hem MEDLEMSFÖRMÅNER

MEDLEMSFÖRMÅNER

Detta är de medlemsförmåner för medlemmar inom BRF. Medlemsförmånerna kommer att variera över tiden.


Nordic Wellness, Medlemmar i Brandmännens Riksförbund har 30% på medlemskapet hos Nordic Wellness

Avtalet ger medlemmar i Brandmännens Riksförbund 30% rabatt på valfritt årskort från Nordic Wellness ordinarie prislista*.
Rabatt erhålls endast vid styrkande av tillhörighet i förbundet på en bemannad reception. Medlemmarna verifierar sig med att visa ett bankutdrag från föregående månad, autogiro eller via Kivra att man betalat till Brandmännens Riksförbund.

*Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej ungdomskort, studentkort, seniorkort eller expresskort då dessa är ständigt rabatterade.


Tännäskröket: Vintersäsongen 2023/24 erhåller BRF:s medlemmar 20% rabatt på allt tillgängligt boende i Tännäskröket 

Tännäskröket är en skidresort i natursköna Funäsfjällen. Här bor ni i exklusiva fjällhus inredda i samarbete med Norrgavel, i lägenheter eller på camping. Utanför knuten finns aktiviteter året runt – alpin skidåkning, längdskidåkning, skoter, vandring, cykling, fiske och paddling. I gemytliga restaurang Árran äter och dricker ni gott och firar livets stora och små stunder. 

Ring eller maila Brandmännens Riksförbund för rabattkod.
kansli@brandfacket.se
08-7223480
Bokas på www.tannaskroket.se
Märk mailet med din rabattkod. 

Gäller vintersäsongen 21/12 2023 – 7/4 2024, dock ej nyårsafton, v 8, 9 och 14 samt redan rabatterade priser eller tillval. Boende kan bokas redan nu. 


Rabattkod hos Strawberry Hotels

Fler än 200 hotell i Norden – vi garanterar upplevelser du minns till allra bästa pris. Boka din nästa hotellvistelse nu med flexibel avbokning.
https://www.strawberry.se/
Instruktioner för att boka hotell hittar du här.


Rabatt på linser

Fri frakt på kontaktlinser – direkt hem i brevlådan.

www.netlens.se är en av Sveriges ledande återförsäljare av kontaktlinser och tillbehör. De erbjuder låga priser och snabb service med direktleverans hem i brevlådan eller till jobbet. Netlens säljer alla vanliga linsmärken och det är originalprodukter, samma som man får hos optikern. 14 dagars fri returrätt för oöppnade varor.

Många av oss går med linser en vecka eller två extra innan vi byter bara för att spara en slant och det är inte bra för ögonhälsan eller för synskärpan. Tack vare Netlens låga priser samt en extra rabatt till våra medlemmar (fri frakt värt 39 kr) så kan vi förhoppningsvis bidra till att man har bättre råd att byta till nya linser när det behövs.

För att åtnjuta rabatten så skall vi ange koden ”BRANDMAN” i rutan ”Meddelande till Netlens:” i beställningsformuläret (Sidan där man fyller i namn och adress på Netlens).

Länk till linsbutiken: http://www.netlens.se

(Om någon av vår medlemmar beställer linser hos Netlens.se men glömmer att fylla i koden så går det bra att höra av sig till Netlens på Tel: 08-618 05 05 och få rabatten inlagd i efterhand.)


Synundersökning

Gratis synundersökning och 3000 kr i rabatt, alternativt 36 mån delbetalning helt utan avgifter.
Memira-Eyecenter https://www.memira.se
Gäller under 2023.

Kontakta BRF på kansli@brandfacket.se för information hur du nyttjar förmånerna.


Rabatt på färg och annat i Flüggers butiker

20% i Flüggers butiker https://www.flugger.se
Kontakta BRF på kansli@brandfacket.se för information hur du nyttjar förmånerna.