Du som är medlem i Brandmännens Riksförbund får 6 nummer av vår branschtidning, Swedish Firefighters, varje år. Tidningen trycks i 13.000 exemplar och skickas förutom våra medlemmar även till beslutsfattare i branschen och till samtliga riksdagsledamöter.

Swedish Firefighters tar nu steget ut i cyberrymden och blir inte bara Sveriges största branschtidning till Svensk Räddningstjänst, utan även Sveriges största branschtidning till Svensk Räddningstjänst på nätet.

Nu kan du som läser även kommentera varje artikel, krönika och artikelserie vi publicerar. Vi hoppas detta ska öka debatten med våra artiklar, men även ge er läsare chansen att tycka till och dela era åsikter!

Har du något du vill tipsa om som SFF bör ta upp, eller är du sugen på att skriva en krönika och få den publicerad? Hör av dig till chefsredaktören på Swedish Firefighters.