BRF´s kansli fick igår finbesök då vår fd ombudsman Sören Storm hedrade oss med sin närvaro. Sören var ombudsman under åren 1983-2002. Vi pratade om gamla tider och hur branschen har utvecklats från förr fram tills idag. Syftet med mötet var att fråga Sören hur arbetet med RiB-avtalet hanterades under hans tid.

Att kunna sin historia är viktigt och Sören kunde i detalj redogöra för de olika parternas agerande under hans tid som ombudsman för BRF. Sören nämnde bl.a. gott samarbete med arbetsgivarparten och de namn som kom upp var Henning, Samuelsson men även Håkan Palling. BRF anser att alla parterna på RiB-avtalet behöver lära sig av historien för att kunna skapa framtiden! Historia är en reservoar av mänskliga erfarenheter, därav en ovärderlig kunskapsinhämtning från denna man, 79 år gammal och knivskarp i minnet!